Waar naar toe...

Blootvoets

Kortrijk - 29/6/19

Programma

ARTIESTEN op FLIP-FLOPS
Nico Morano (Atmosphere Records, Karera)
Nico Morano heeft één van de meest gesofisticeerde draaistijlen van België. Zijn kenmerkende stijl is een mix van deep en melodic house. Hij speelde al in clubs als La Rocca, Café D’Anvers, Fuse en Ampere. Je kan hem natuurlijk terugvinden op de grootste festivals maar bij ons krijg je de kans om hem eens in een intieme setting aan het werk te zien. Zeker is, Nico slorpt je op in zijn set en draait tracks waar je kousen van afvallen!
Lebawski (Moonday)
Voormalige resident in Decadance en de man achter Moonday, Lebawski, draait op ons dak z’n gladste house tracks. Met een pak ervaring is hij ‘den dikken bal’ van Gent en zorgt hij voor een plezante zwoele wind op ons dak.
Clerkie (Cirque Magique, Sondag)
Clerkie zit al in de scene sinds de ‘90’s. Hij speelde onder andere al aan de zijde van Joris Voorn, Dave Clarke en Charlotte de Witte. Hij bakt ze graag heet en met het zonnetje hoog in de lucht komt dat zeker goed. De Sven Väth van Vlaanderen is er klaar voor!
EKA (Quest)
Muziek is een deel van haar leven en ze speelt met doordrongen passie. Ze draait dansbare melodietjes, funky ritmes en sexy vocals. Ze kwam al op visite in clubs zoals Fuse, Club Vaag, Ampere en IPSE, maar hoort volledig thuis op de zachte ondergrond van onze rooftop!
Baixo (Saudade, Akademy)
Baixo brengt ons in hogere sferen met zijn beats en speelt zowel house als techno met een subtiele hint van disco en melodieën. Hij verdeelt zijn liefde voor muziek op zijn Saudade collectiv feestjes. Op blootvoets brengt hij muziek die u in hogere sferen brengt…

Aanvang

13u00

Inkom

18,71

Locatie/Adres

De Kreun (DAK)

Bereikbaar

Conservatoriumplein 1,
8500 Kortrijk

Extra info

BLOOTVOETS
De wolken, onder je voeten.
De zon, boven je hoofd.
Genieten in het moment.

Dans mee met ons op het randje van de afgrond op een plek waar tijd niet bestaat.
Onderwerp je aan de kunst van het genieten.
Droom, feest en zweef op een plaats waar de hemel dichtbij is.
We dansen blootvoets met de voeten van de grond.
De muziek bepaalt het tempo …

Volg je ons?


© 2019 - WaarNaarToe
[1427 evenementen]