Waar naar toe...

Plazey

Koekelberg - 30/8/19 - 1/9/19

Programma

BAR ELIZA / PLAZEY

het laatste weekend, van de laatste zomer

Bar Eliza, de zomerse ontmoetingsplek voor velen rondom het Elisabethpark, zet haar allerlaatste weken in. Het einde wordt gevierd met een stevig slotfeest: Plazey! Een weekend lang feest, als einde én als nieuw begin, in het Brussel van vandaag.Op vrijdag 30 augustus geeft VOLTA het startschot. Het Brusselse muziekcentrum dat een podium biedt voor beginnende muzikanten stak een divers programma in elkaar. Vanaf 17u is er live muziek van JAKOMO, Phoenician Drive en Sylvie Kreusch. Daartussen verzorgen Majoretteketet & Les Fanfoireux voor mooie benen en veel plezier.

Sport in Brussel, Brussels Brazilian Jiu-jitsu Academy (BBJJA) en de Gazelles de Bruxelles voorzien vanaf 16u meerdere sportactiviteiten. De perfecte manier om na een zware werkweek stoom af te blazen!Op zaterdag 31 augustus nemen de Brusselse ketten het over. In samenwerking met JES Brussel en jeugdhuis MJ83 uit Ganshoren brengen ze een mix van rap, hiphop en dans. Vanaf 15u sta je er gegarandeerd te dansen dankzij artiesten en collectieven zoals Axelence, Lowkey Radio, Bledarte, Sous Pression, Truth, 83 Squad en Tonino.

En ook op zaterdag kan er gesport worden: vanaf 14u doen Sport in Brussel en BBJJA je zweten. Het trainen van de lachspieren daar zorgt het theatergezelschap Alibicollectief wel voor. Met hun muzikaal wagenspel brengen zij de beelden van Pieter Bruegel, alias Pier den Drol, weer tot leven. In het Brussels, het Frans en het Vlaams, vanaf 20u.

Tot slot wordt, in openlucht, om 21u15 de bejubelde film ‘Etangs Noirs’ vertoond.Plazey laat de zomer nog een dagje langer duren. Op zondag 1 september is er de hele dag feest. De jongsten onder ons kunnen hun energie kwijt bij de vele knutsel en- sportactiviteiten. Verder is er ook een rommelmarkt en een expositie van buurman Pierre Scarella onder de bomen. Ook Radio Eliza is aanwezig en maakt voor de laatste keer haar liveshow.

De dansers vinden hun plezier op de dansvloer waar Bert en de bomma’s, Emballage Kado XL, Steelbox en Jour de Fête vanaf 13u30 zorgen voor een diverse waaier aan uitbundige, rustige of poëtische muziek.

Om 18u kan je genieten van de crème de la crème van de Afro-blues dankzij het Malinese blinde koningskoppel Amadou en Mariam. Zij sluiten Plazey en Bar Eliza met de glimlach af.Meer info?

www.plazey.be / www.bareliza.be / info@plazey.be / info@bareliza.be / lies.vanoverschee@vgc.be

02 412 00 50 / 0497 325 085

Aanvang

15u00

Inkom

gratis

Locatie/Adres

Elizabethpark

Bereikbaar

Kom met de fiets of neem het openbaar vervoer: MIVB Simonis/Elisabeth

Extra info

Enkel voor personen met een handicap worden er speciale parkeerplaatsen voorzien. Zij kunnen met de auto tot vlakbij het podium komen. Een parkeerkaart vraag je aan bij info@plazey.be of de dag zelf bij de infostand.


© 2019 - WaarNaarToe
[1500 evenementen]