Waar naar toe...

Eenvoudig leren mediteren - Workshops in Merksplas

Merksplas - 17/11/19 - 29/12/19 (wekelijks)

Programma

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China bekend werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u00 tot 11u30 terecht bij Klaas & Michelle in Merksplas, Dammekensstraat 4. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info en een seintje vooraf: klaas.vanderauwera@gmail.com of 0497/159.495

Aanvang

10u00

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Bij Klaas & Michelle, Dammekensstraat 4, Merksplas

Bereikbaar

Adres: Bij Klaas & Michelle, Dammekensstraat 4, Merksplas.
Gratis parkeren is mogelijk.

Extra info

Graag een seintje vooraf.

E-Mail

karin@fldf.be


© 2019 - WaarNaarToe
[1247 evenementen]