Waar naar toe...

Boekenfestijn Gent

Gent - 27/6/19 - 30/6/19

Programma

Op het Boekenfestijn vind je meer dan een miljoen nieuwe boeken, spellen, puzzels, knutsel en hobby-artikelen. Elke beurshal is zo groot als een voetbalveld met lange rijen tafels waarop alle artikelen liggen uitgestald. De variëteit is groot en alles is nieuw. Het aanbod is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je alle artikelen op je gemak kunt bekijken.

Aanvang

10u00

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Franders Expo Gent, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Bereikbaar

Hoe bereik je de Flanders Expo Gent?
Auto: De ruime parkings van Flanders Expo zijn rechtstreeks bereikbaar via afrit 14 van de autosnelweg E40 (Brussel – Oostende).
Parkeren: Er is ruime parkeergelegenheid op en rond Flanders Expo. Parking B, C en D worden uitgebaat door Stad Gent via het mobiliteitbedrijf. Parking A1, A3 en A4 zijn eigendom van Flanders Expo. Wenst u meer info, contacteer parkingflexpo@easyfairs.com.

Openbaar vervoer:
Neem de trein naar het station Gent St.-Pieters.
Van daar brengt tramlijn 1 je tot vlak bij de gebouwen.
Kijk voor meer informatie op www.delijn.be.

Extra info

Het aanbod op het Boekenfestijn bestaat vooral uit door boekhandels retour gestuurde boeken aan uitgevers, restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde artikelen. De artikelen kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen of gebruikt. Alles is super voordelig geprijsd.

Boeken
De romans en literatuur zijn in het Nederlands en Engels te koop. Er is een categorie sprookjes- en jeugdland, een stripmekka en een culinaire afdeling. Ook zijn er heel veel boeken te vinden over reizen, kunst en geschiedenis, computers, flora en fauna, film en muziek. Een breed assortiment voor een breed publiek. Voor studenten is het Boekenfestijn een waar boekenparadijs en een meevaller voor de portemonnee. Tal van wetenschappelijke boeken op vakgebieden zoals Informatica, Geneeskunde en Psychologie worden tegen spotprijzen aangeboden. Er zijn ook handboeken, atlassen, woordenboeken en encyclopedieën te verkrijgen. Neem alvast de boekenlijst voor volgend jaar mee!
Voor enkele titels die wij op voorraad hebben kunt u hier klikken.

Hobby, varia-artikelen, puzzels en spellen
Op het Boekenfestijn worden niet alleen maar boeken verkocht. Een leuke aanvulling is de afdeling hobby-artikelen. Je kunt hierbij denken aan sticker- en knutselboeken, kleurpotloden, bouwpakketten, knutseldoozen, scrapbooks en kaarten. Ook vind je er kantoorartikelen, voorraadboxen, kettingen, slingers, aanverwante culinaire artikelen, honden varia enzovoorts. Sinds kort is het assortiment ook sterk uitgebreid met puzzels, spellen en speelgoed. Het is er allemaal, en de prijzen zijn scherp.

Op zoek naar een specifiek boek of artikel?
Op het Boekenfestijn is een Informatiebalie aanwezig waar u alles kunt laten opzoeken. Wij helpen u graag verder!


© 2019 - WaarNaarToe
[1427 evenementen]