Waar naar toe...

Pak-je-tijd fietstocht doorheen Wortegem-Petegem

9790 Wortegem-Petegem - 3/6/18

Programma

Pasar lanceert dit jaar de campagne 'Pak-je-tijd-plekjes'. We vinden het namelijk heel belangrijk om ook de lichamelijke batterijen regelmatig op te laden. En dat moeten we natuurlijk 'ERGENS' kunnen doen, op een mooie plek, een plek die je tot rust brengt, energie geeft, verwondert of charmeert. Met Pasar Wortegem-Petegem kan je dergelijke plekjes ontdekken tijdens een fietstocht doorheen de 5 deelgemeenten.
Het is een tocht van toch wel gemiddelde moeilijkheidsgraad (afstand 32km) maar halfweg is een stop voorzien om onze vochtreserves op peil te houden (met traktatie van Pasar). Op het einde van de tocht versterken we de inwendige mens met 2 lekkere wafels en heerlijk geurende koffie (alles inclusief de deelnameprijs!)

Aanvang

14u00

Inkom

8 euro p.p. met verplichte voorinschrijving

Locatie/Adres

Besaer - d'Oude Barrière, Kortrijkstraat 102, 9790 Wortegem-Petegem

Extra info

Om organisatorische redenen is het verplicht om VOORAF IN TE SCHRIJVEN. Dat kan je enkel door het verschuldigde bedrag VOOR MAANDAG 28 MEI 2018 over te schrijven op rekeningnr. BE84 9794 3333 3559 van Pasar Wortegem-Petegem. LET WEL : je inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van je betaling.

EXTRAATJE : Wie lid is van Pasar, vooraf ingeschreven is en daadwerkelijk meefietst krijgt kort na de activiteit een financiële reductie van 4 euro op zijn/haar rekening teruggestort. Mooi meegenomen om het 10-jarig bestaan van onze afdeling te vieren.


© 2018 - WaarNaarToe
[2223 evenementen]