Waar naar toe...

de KERS(r) 2019

Bilzen - 14/7/19

Programma

De Nationale Boomgaardenstichting (NBS) heet iedereen van harte welkom op haar 16de Euregionale kersenhappening in het prachtige kasteeldomein van Alden Biesen in Bilzen.

Onze centrale expo van ruim 250 verschillende hoogstam kersenvariëteiten zal er de show stelen. Nergens anders kan u zoveel kersen bekijken en vergelijken.

Maar de KERS(r) is zoveel meer, met talrijke nevenactiviteiten zoals de kersenproef- en verkoopstand en de stand kersenverwerking, de NBS-infostand met boeken en materialen (zoals snoeimessen, snoeizagen, slijpstenen ...), de NBSW-infostand snoei, aanplant en plantenziekten, presentatie van De Sapmobiel(r) en de Bijmobiel ...

Iedereen kan de hele dag door ritjes maken met het kersentreintje doorheen het kasteeldomein Alden Biesen.

Voor de kinderen voorzien we doe-activiteiten.

....

Maak gebruik van onze gezellige terrasjes en zitbanken temidden van vele standjes van kersenpannenkoeken, kersenkoeken, kersenbier, kersenwijn ...

Alvast tot dan!

Bijkomende info: voorziene einde om 17 u.

Aanvang

10

Inkom

GRATIS

Locatie/Adres

Kasteelstraat 6, 3740 Bilzen

Bereikbaar

Met de wagen: op de E313 Antwerpen-Luik neem je afrit 31. Daarna volg je de wegwijzers Alden Biesen.

Openbaar vervoer: Alden Biesen ligt op 5 km van het station van Bilzen en is van daaruit makkelijk bereikbaar via taxi of belbus.

Extra info

De Landcommanderij Alden Biesen ligt in Bilzen, in het oosten van Vlaanderen. Je vindt ons in het hart van de Euregio, met steden als Hasselt, Tongeren, Luik, Maastricht (NL) en Aken (DE) in de buurt.


© 2019 - WaarNaarToe
[1485 evenementen]