Waar naar toe...

GinStreet Winter

Hasselt - 17/12/17

Programma

Kom op zondag 17 december, tussen 14u en 19u, naar de eerste GinStreet Winter bij Gintonicshop Hasselt en proef GRATIS tientallen gins en ontdek alle nieuwigheden in een magische kerstsfeer. In de Dorpsstraat Hasselt staan tientallen kraampjes met de lekkerste gins en lokale distillaten, maar ook zijn er foodstands, standen van onze partners en mede-handelaars, live muziek en natuurlijk een ginbar met de lekkerste (warme) gincocktails voor maar 8 euro/stuk. Om alles vlot te laten verlopen vragen we je om je gratis in te schrijven en koop ineens je drankbonnen om aanschuiven te vermijden aan de kassa. Koop je drankbonnen online en krijg per 20 aangekochte drankbonnen één gratis warme gincocktail aan onze bar. Nodig zeker ook al je familie en vrienden uit voor dit gratis ginfestival. Het ideale moment om tijdens die koopzondag het perfecte eindejaarscadeau te kopen.
Met dank aan onze partners: Stad Hasselt, Toerisme Limburg, Visit Hasselt, en al onze leveranciers en gindistilleerders.
Ook open tijdens GinStreet Winter: So Sweet Hasselt, Paplou Hasselt, Sessa, Oxfam Bookshop Hasselt, Oxfam-Wereldwinkel Hasselt,...
Kunnen jullie jullie nog snel even inschrijven? Want met jouw inschrijving krijgen we een idee van het aantal bezoekers zodat we ons perfect kunnen voorbereiden op jullie komst! We zien elkaar op 17 december!
Inschrijven: http://gintonicshop.be/dutch/ginstreet-winter-2017
Drankbonnen: http://gintonicshop.be/dutch/boek-gin-tasting/drankbon-ginstreet-winter.html

Belangrijke informatie: Om je veiligheid tijdens GinStreet Winter te waarborgen kunnen we rekenenen op de steun van de lokale politie en onze eigen medewerkers en security. Zie je iets verdachts, meld dit dan onmiddellijk aan één van onze medewerkers. De Dorpsstraat zal die dag verkeersvrij zijn. We vragen je om geen grote tassen of rugzakken mee te brengen, deze kunnen gecontroleerd worden. Indien je aankopen doet tijdens GinStreet Winter is het verboden de gekochte producten uit de verzegelde zak te halen, deze kunnen in bewaring genomen worden. Parkeren kan je in één van de parkings in Hasselt, meer info: https://www.hasselt.be/nl/parkeren of kom met het openbaar vervoer: www.nmbs.be of www.delijn.be. Let op! Alcohol in het verkeer kan niet!

Aanvang

14u00

Inkom

GRATIS

Locatie/Adres

Dorpsstraat Hasselt

Bereikbaar

Parkeren kan je in één van de parkings in Hasselt, meer info: https://www.hasselt.be/nl/parkeren of kom met het openbaar vervoer: www.nmbs.be of www.delijn.be. Let op! Alcohol in het verkeer kan niet!

Extra info

Belangrijke informatie: Om je veiligheid tijdens GinStreet Winter te waarborgen kunnen we rekenenen op de steun van de lokale politie en onze eigen medewerkers en security. Zie je iets verdachts, meld dit dan onmiddellijk aan één van onze medewerkers. De Dorpsstraat zal die dag verkeersvrij zijn. We vragen je om geen grote tassen of rugzakken mee te brengen, deze kunnen gecontroleerd worden. Indien je aankopen doet tijdens GinStreet Winter is het verboden de gekochte producten uit de verzegelde zak te halen, deze kunnen in bewaring genomen worden.


© 2017 - WaarNaarToe
[1975 evenementen]