Waar naar toe...

Age of Love XXL

Gent - 12/5/18 - 13/5/18

Programma

DA HOOL (Meet her at the love parade, Kosmo rec / DE)
JAYDEE (Plastic dreams, R&S / NL)
YVES DERUYTER (Cherry Moon, Globe)
SVEN VAN HEES (Liaisons dangereuse, Café d'Anvers)
QUINCY (Age of Love, Extreme)
MARKO DE LA ROCCA (La Rocca, At the villa)
YOURI PARKER (Cherry Moon)
RED D (We play house)

Aanvang

22u00

Inkom

20€ + kosten

Locatie/Adres

Vooruit

Extra info

Celebrate the old school, believe the hype! Na een meer dan geslaagd 10de verjaardagsfeest in de Lotto Arena is Age Of Love terug voor een gloednieuwe editie. 12 mei wordt een thuismatch: de Concertzaal van Vooruit wordt opnieuw omgetoverd tot een legendarische nineties danstempel. Herbeleef de gloriedagen van België’s muzikaal verleden en de daarmee gepaard gaande topdagen van de nachtclubs.
U kent Age Of Love als het befaamde retro event dat keer op keer uitverkochte edities genereert, schreeuwende dansmenigtes op de been brengt en met zijn eigen stage een vaste waarde op Tomorrowland vervult.

Het moet gezegd, retro is vandaag niet meer weg te denken uit het actuele clublandschap. Denk maar aan de vele retro stages op festivals en het grote aantal internationale techno biggies die hun hand niet omdraaien voor een ferme classic in hun DJ-set. Als een van de belangrijkste grondleggers van deze huidige retro hype, kent het succes van Age Of Love bijgevolg ongeziene hoogtes.

Daar heeft de line-up overigens ook wel iets mee te maken. Op het programma staan namelijk de volgende klasbakken: Da Hool (DE), een van dé sleutelfiguren van de underground techno in de jaren ‘90 en eveneens gekend van de wereldhit Meet her at the Love Parade, Jaydee (NL), die met Plastic Dreams de harten van menig dansvloerliefhebber veroverde, Yves Deruyter, Cherry Moon-coryfee en Bonzai-boegbeeld, Sven Van Hees, verbonden aan het baanbrekende Antwerpse programma Liaisons Dangereuses uit 1985, Marko de La Rocca, notoire La Rocca On Sunday-resident, Youri Parker, eveneens Cherry Moon-coryfee, Red D, We Play House-don met een ziel voor old school sounds en natuurlijk ook Quincy, Age Of Love co founder en pioneer van de retro events in België.
Uiteraard wordt ook ditmaal de nodige aandacht besteed aan licht, decor en geluid: u kan zich verwachten aan ijzersterke licht- en lasershows, een vette soundsystem, indrukwekkende dance acts en een hoop andere spannende verrassingen. Al dit bovenstaande draagt ertoe bij dat u de sfeer van weleer opnieuw door uw aderen voelt stromen, naar een tijd waarin clubben een way of life was. Party on!© 2018 - WaarNaarToe
[2239 evenementen]