Waar naar toe...

In Dulci Jubilo

2600 Berchem - 14/12/18

Programma

Een jaar geleden startte het Koninklijk gemengd zangkoor Die Cierlycke uit Mortsel een nieuw project. Na 66 jaar bleek het goed om de doelstelling van het koor opnieuw te formuleren. Dat leidde tot de geboorte van twee koren:
Con Affetto: een koor voor mensen met een geoefende maar ouder wordende stem;
Con Anima: het koor voor het zwaardere werk.

In deze nieuwe opzet verzorgen ze samen hun eerste concert.

In Dulci Jubilo brengt kerstmuziek uit de renaissance periode.

Voor dit concert kan Die Cierlycke rekenen op de medewerking van solisten Annelies Coene, Nadine Bratman, Danielle Van de Vloet en Rachel Fabrimet, van een instrumentaal ensemble onder leiding van Aline Hopchet, en van enkele leden van het voormalige Antwerps Collegium Musicum. Aan het orgel: Erwin Van Bogaert.

Het geheel staat onder leiding van Willem Ceuleers.

Het concert vindt plaats in de Kerk O.-L.-Vrouw Middelares , Strijdhoflaan 18 te Berchem, op vrijdag 14 december 2018 om 20.00 uur.

Aanvang

20u00

Inkom

In voorverkoop : 20 € - Aan de kassa van het concert : 25 €

Locatie/Adres

O.L.V.-Middelares Kerk Strijdhoflaan 18 2600 Berchem

Bereikbaar

De kerk is makkelijk te bereiken met tram 7 en 15. Halte Koninklijke laan.
Via de Marie-Josee laan bent u op 300 meter van de kerk. De parkeerplaatsen om en bij de kerk zijn uiterst beperkt. Het is verstandig om gebruik te maken van parkeermodaliteiten aan de Carrefour supermarkt, Grote Steenweg te Berchem (steek de Grote Steenweg over aan de Jan Moorkensstraat, ga rechts richting stad, neem de eerste straat links).


© 2018 - WaarNaarToe
[1642 evenementen]