Waar naar toe...

discoswingweekend voor beginners

3400 Wange - 3/7/20 - 5/7/20

Programma

Leer in 1 weekend op een leuke en ontspannen manier discoswingen op oude en nieuwe populaire dansmuziekjes. Na dit weekend dans je op elk feest toffe dansmoves en beleef je veel plezier aan het samendansen.
Gespreid over het hele weekend bieden we ca 10u les aan en 's avonds na de lessen kan je ook nog verder oefenen tijdens een oefenavond ...

Op zaterdagmiddag maken we ook wat tijd vrij om te wandelen of de mooie buurt te verkennen.

Dit is een weekend voor absolute beginners.

Accommodatie en locatie:
We gaan naar Hageland. Vlakbij Sint-Truiden en Tienen. We logeren in de prachtig gerestaureerde 300 jaar oude Kasteelhoeve van Wange. Deze vierkantshoeve ligt op een domein van 12 hectare en heeft een ruime tuin, zwemvijver en een infraroodsauna. Rond het domein loopt een wandelpad dat je beslist eens moet bewandeld hebben. Alle kamers zijn tip top in orde. Beddegoed en handdoeken zijn voorzien. Elke kamer heeft internetaansluiting. De kamers hebben eigen of gedeeld (1 badkamer per 2 kamers) sanitair.
De danszaal heeft een houten dansvloer en grote ramen met zicht op de tuin.
Meer info op www.kasteelhoevewange.be

Maaltijden:
's Morgens krijg je een uitgebreid ontbijt met streekproducten.

Alle maaltijden worden vers bereid met bio- en streekproducten en groenten uit de eigen tuin.

In de gemeenschappelijke ruimte staat er steeds vers fruit, gekoeld water, koffie, thee, appelsap en huisgemaakte koekjes voor iedereen ter beschikking.

Leerkrachten:
Saskia en Heiko benaderen de discoswingbewegingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier waarbij plezier primeert. Via een duidelijke opbouw leren ze je de belangrijkste basisbewegingen. Via hun aandacht voor het leiden en volgen, lichaamsbewustzijn en het overbrengen van een logica ga je uiteindelijk ook zelf nieuwe mogelijkheden en combinaties ontdekken.

Inschrijven:

Inschrijving is mogelijk per paar. Bij individuele aanmelding is de deelname afhankelijk van de beschikbaarheid van een geschikte danspartner.
Elke inschrijving is bindend. Er is geen recht op teruggave van betalingen bij annulering!

Prijs:
per persoon op basis van een 2persoonskamer. In de prijs inbegrepen zijn: 10u les, 2 overnachtingen in een 2 persoonskamer met eigen of gedeelde badkamer, lakens, handdoeken, badkamer, maaltijden: 2 x ontbijt, 2x middagmaal, 2x avondmaal, koffie/thee/ water tijdens de voor- en namiddag.

Niet inbegrepen: overige dranken en transport.


Praktische info
Weekend discoswing voor absolute beginners. Weekend van vrijdagaovnd 3 juli ca 17u tot en met zondagnamiddag 5 juli 2020 ca 16u30.https://www.de-ingang.be/InformCMS/preview/index.php?pag_id=600636&cty_id=980

Aanvang

ca 17u

Inkom

enkel na inschrijving en betaling

Locatie/Adres

Eliksemstraat 26


© 2020 - WaarNaarToe
[735 evenementen]