Waar naar toe...

Show van Les Folles de Gand

Sijsele - 23/3/18

Programma

Treed op vrijdag 23 maart binnen in de wereld van glamour, glitter, dans en muziek. Je beleeft het allemaal tijdens de show van Les Folles de Gand in de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme. De dansformatie is met zijn 20-jarig bestaan niet aan zijn proefstuk toe. Ze genieten veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland.

Tijdens de show geniet je van perfecte imitaties van nationale en internationale muzieksterren door de vierkoppige groep. Daarnaast maken vier balletdansers van de dansgroep 'The Stardancers' de acts helemaal af. Een portie dolle komedie tussen de acts door doen je ongetwijfeld lachen. Wat deze show uniek maakt zijn de prachtige 'glamour' acts. Die worden gebracht in de meest fantastische kostumatie ooit. Je wordt ook getrakteerd op een glas cava!

Het optreden gaat door in de podiumzaal van de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22 in Sijsele-Damme). Er is ruime parkeergelegenheid op het nabijgelegen Lindeplein (langs de Kloosterstraat). Je bent van harte welkom vanaf 19u. De show start om 20u.

Wil jij getuige zijn van dit unieke spektakel? Tickets kan je nu bestellen voor slechts 18 euro en kan je eenvoudig boeken met een e-mail naar info@winterfeesten.be. Via e-mail zal je verdere instructies ontvangen om de betaling te voldoen.

Aanvang

20u00

Inkom

18 euro

Locatie/Adres

Cultuurfabriek, Stationsstraat 22, 8340 Sijsele


© 2018 - WaarNaarToe
[2322 evenementen]