Waar naar toe...

Open Dur Dag Danslessen Kinderen

Gent - 3/6/18

Programma

Heeft je kind zin in dansen? Maak kennis met Danshuis De Ingang en zijn danscursussen voor kleuters, kinderen en jongeren. Laat zoon/dochter gratis proeven van onze dansstijlen op zondag 3 juni 2018.

Kom met de hele familie langs en maak er een gezellige en sportieve dag van.
Op het programma staan ballet, breakdance, dans & ritme, flamenco, Groovy dance mix, hedendaagse dans, hip hop, kleuterdans, modern jazz en pré-ballet. Je hoeft niet vooraf in te schrijven.

Meer info op de website of op FB.

Aanvang

13u30

Inkom

gratis

Locatie/Adres

Wiedauwkaai 52j

Bereikbaar

Met de auto: De oprit van de site is bereikbaar via de Buitensingel en de Hurstweg. De Buitensingel is enkel bereikbaar via de Wiedauwkaai aan de spoorwegovergang en staat verkeerd in de meeste gps'en.

Fietsers en voetgangers: kunnen op de Buitensingel, rechts over het brugje dat je hierboven op de google map ziet, al de parking bereiken. Er is een overdekte fietsenstalling links van het gebouw. Vanuit Wondelgem fiets je via de Maïsstraat over de spoorweg naar de Buitensingel.

Met de bus: Halte 'Spoorwegbrug' op +/- 300m.
- Vanuit Gent Sint-Pieters: lijnen 55, 57 en 58, duur: +/- 22 min, frequentie 3 per uur.
- Vanuit Gent Dampoort: Route 1: lijn 3 tot halte Sint-Jacobs, overstappen op lijn 55 tot halte Spoorwegbrug. Duur: +/- 30 min Route 2: lijn 6 tot halte Muidebrug, stap terug naar de brug, volg verder langs het water de Terneuzenlaan en ga over de spoorwegbrug (ook voor voetgangers) naar de Buitensingel en de Hurstweg (+/- 5 minuutjes).

Met de tram vanuit Gent Sint-Pieters:
- Route 1: lijn 4, halte Tolpoort. Stap verder via de Wiedauwkaai (+/ 9 min stappen) of overstappen op bus lijn 55, 57 of 58. Duur: +/- 28 min.
- Route 2: stap af aan de volgende halte: halte Muidebrug, steek de brug over, volg links verder langs het water de Terneuzenlaan en ga over de spoorwegbrug (ook voor voetgangers) naar de Buitensingel en de Hurstweg (+/- 5 minuutjes).


© 2018 - WaarNaarToe
[2223 evenementen]